У Сокирянській ВК № 67 відбулися інформаційно-просвітницькі заходи присвячені дню народження Михайла Грушевського

З метою формування національної свідомості і піднесення значення української історії у вихованні засуджених в Сокирянській виправній колонії відділу ДПтС України в Чернівецькій області (№ 67) серед засуджених установи було проведено інформаційно-просвітницькі заходи присвячені дню народження видатного українського вченого та політичного діяча Михайла Грушевського.
За участю співробітників відділу соціально-виховної та психологічної служби установи, педагогічного колективу загальноосвітнього навчального закладу проведено тематичний урок з нагоди 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. З метою популяризації творчої спадщини були задіяні його твори та наукові праці.
В бібліотеці установи відкрито експозицію з історії життя Грушевського, де засуджені краще могли ознайомитись з біографією та політичним шляхом видатного вченого.
У відділеннях соціально-виховної та психологічної служби серед засуджених проведено виховні інформаційні години присвячені науковій спадщині громадського та політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata