27 грудня «Піккардійська Терція» привезе у Чернівці нову концертну програму «Лети…»

Після великого туру містами сходу та півдня вокальна формація гастролюватиме на Заході та у Центрі України.

У грудні вокальна формація «Піккардійська Терція» продовжить концертний тур із новою програмою «Лети…». Виступи «піккардійців» відбудуться у Луцьку, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Житомирі, Хмельницькому та Чернівцях. До Чернівців акапельний гурт завітає 27 грудня. Концерт проходитиме на сцені Чернівецького музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської. Початок – о 19:00.

27 грудня «Піккардійська Терція» привезе у Чернівці нову концертну програму «Лети…»

У жовтні «Піккардійська Терція» з успіхом провела свій наймасштабніший тур містами сходу та півдня України (це був уже четвертий такий тур формації за останні два роки). Нову концертну програму колективу під назвою «Лети…» почули у 17-ти містах: від Полтави – до Маріуполя. У грудні такі ж концерти відбудуться і у містах заходу та центру України.

– Веземо багато нових пісень, – розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – Це нова програма, з якою концертуємо тільки цієї осені та зими. І саме ця програма невдовзі стане основою нашого нового, уже п’ятнадцятого за рахунком, альбому, який так і називатиметься – «Лети…» та вийде напередодні 25-річчя «Терції».

Поважний ювілей – 25 років – «Піккардійська Терція» відзначатиме восени 2017-го року. До круглої дати чоловічий секстет почав підготовку уже зараз. Крім нового альбому, вокальна формація готує своїм прихильникам ще багато творчих сюрпризів. Так, з нагоди початку підготовки до свого 25-річчя «піккардійці» почали викладати на власному YouTube-каналі раритетні відео: https://www.youtube.com/watch?v=UO53UV31V-k (перша частина концерту «Терції» «Сад ангельських пісень», який відбувся у Львівській опері 1997-го року).

peredplata