Частину земель Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції передадуть атовцям

Частину земель Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції передадуть атовцямПрийнято рішення про надання згоди на добровільну передачу частини земель Національної академії аграрних наук України для учасників антитерористичної операції – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

За сприяння голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука та згідно домовленостей досягнутих під час зустрічі з президентом Національної академії аграрних наук України Ярославом Гадзало Президією Національної академії аграрних наук прийнято рішення про згоду на передачу частини земель Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН України з подальшою її передачею учасникам антитерористичної операції.

За словами очільника виконавчої влади області, одним з питань, які вирішувалися під час його робочого візиту до Києва 14 березня, було виділення землі учасникам антитерористичної операції.

Як зазначив Олександр Фищук, дане питання неодноразово піднімалося на різних рівнях, його вирішення затримувалося через довгий процес збору необхідного пакету документів. «Під час мого перебування в Києві у вівторок, прийнято кінцеве рішення», – повідомив голова облдержадміністрації.

peredplata