У Чернівецькому прикордонному загоні новий керівник

У Чернівецькому прикордонному загоні новий керівник Днями в управлінні прикордонного загону, керівництвом Західного регіонального управління було представлено персоналу Чернівецького прикордонного загону нового начальника – полковника Олега Вовка.
Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
В регіональному управлінні сподіваються, що новий керівник прикордонного загону продовжить активні заходи з протидії протиправним елементам, розпочаті попереднім начальником прикордонного загону Павлом Лисаком.
Полковник Вовк Олег Омелянович народився на Тернопільщині. На військовій службі з 1995 року. Протягом 1999-2004 років проходив службу у прикордонному загоні на керівних посадах в межах Глибоцького та Кельменецького районів. Протягом служби очолював керівні посади в Чернівецькому, Мукачівському, Чопському, Мостиському, Білгород-Дністровському прикордонних загонах, Кінологічному навчальному центрі Західного та Південного регіональних управлінь.
На посаду начальника Чернівецького прикордонного загону прибув з Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Одружений, виховує трьох дітей.

peredplata