Чернівчанам нагадали про заборону спалювання сухої трави та правила пожежної безпеки

Чернівчанам нагадали про заборону спалювання сухої трави та правила пожежної безпеки У зв’язку з великою кількістю виникнення пожеж, спричинених спалюванням сухої трави та сміття жителями м. Чернівці, а також з метою запобігання загибелі людей на пожежах та зменшення негативних наслідків, у житловому секторі, було створено відповідні рейдові групи.
Про це повідомляє начальник Чернівецького міського відділу УДСНС України у Чернівецькій області В.Колодрівський.
До їх складу увійшли працівники Чернівецького міського відділу УДСНС України у Чернівецькій області, органів місцевого самоврядування, соціальних служб, житлово-комунальних служб. Під час проведення таких рейдів особлива увага приділяється самотнім мешканцям, громадянам похилого віку та з обмеженими можливостями.
Так, 21-22 березня рейдові групи працювали в Шевченківському районі м. Чернівці спільно з працівниками КЖРЕП-14. Місцевим мешканцям нагадали про заборону спалювання сухої трави та правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в побуті, вручили листівки.
Належну увагу приділили протипожежному стану підвальних приміщень та горищ житлового фонду, де існує велика ймовірність виникнення загорань.
Рейдові групи працюватимуть і надалі. Такі заходи є дуже важливими, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню пожеж і, як наслідок, зменшити матеріальні збитки та, щонайголовніше, врятувати людське життя.

peredplata