Підприємство має звільнити приміщення, за яке не сплачувало Чернівецькій міській раді орендну плату

Підприємство має звільнити приміщення, за яке не сплачувало Чернівецькій міській раді орендну платуКерівник Чернівецької місцевої прокуратури звернувся до Господарського суду Чернівецької області з позовом до ДП «Чернівецький геоінфоцентр» про стягнення на користь Департаменту економіки Чернівецької міської ради заборгованості за договором оренди нерухомого майна, розірвання договору та повернення займаного приміщення за адресою: м.Чернівці, вул.Кохановського, 5 – повідомляє Чернівецька місцева прокуратура.

Так, у грудні 2015 році між виконавчим комітетом Чернівецької міської міської ради в особі Департаменту економіки та Державним підприємством «Чернівецький геоінфоцентр» був укладений договір оренди нерухомого майна. Однак, внаслідок порушення умов договору та систематичних несплат орендних платежів утворилася заборгованість в розмірі 40 707,55 грн.

Господарський суд Чернівецької області задовольнив позовні вимоги керівника Чернівецької місцевої прокуратури в частині розірвання договору та повернення займаного приміщення, оскільки в ході судового розгляду відповідачем була погашена уся сума заборгованості.

peredplata