На Буковині прикордонники вилучили цигарки та затримали автомобіль

Прикордонники Чернівецького загону зупинили спробу переміщення понад 4 тисяч пачок сигарет до Румунії та затримали автомобіль російської реєстрації із підробленим VIN – кодом на кордоні з Молдовою.
Учора по обіді, перевіряючи випереджувальну інформацію в рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», групою реагування відділу «Селятин» було виявлено приховані сигарети. Тютюнові вироби у кількості 4050 пачок сигарет марки «Марбле» були запаковані та обв’язані лямками для перенесення і подальшого транспортування до сусідньої Румунії.
Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
Виявлене куриво в подальшому буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. А пошук власників покинутих сигарети триває.
Крім того, на українсько-молдовській ділянці кордону в пункті пропуску «Сокиряни» прикордонниками було зупинено автомобіль із російськими номерами, за кермом якого перебував 24-річний буковинець. Під час проведення повної ідентифікації транспортного засобу було встановлено, що «VIN-код» кузова замінений або підроблений, за що згідно чинного законодавства передбачено кримінальну відповідальність. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції, яка і з’ясує всі обставини даного правопорушення.

peredplata