Чернівецька область: протягом вихідних сталося 3 пожежі

Протягом вихідних днів пожежно-рятувальні підрозділи тричі виїжджали на ліквідацію пожеж. Зокрема, 22 квітня у смт Красноїльську Сторожинецького району горів житловий будинок. Пожежа виникла у житловій кімнаті на другому поверсі, ймовірно, внаслідок короткого замкнення електромережі.

Сильний дим із вікна помітили перехожі, які й викликали на місце події вогнеборців. На момент прибуття рятувальників полум’я уже охопило житлову кімнату та поширилося на дерев’яне перекриття будівлі. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 з міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт Красноїльська та села Чудей ліквідували пожежу на площі 90 кв.м.

У результаті полум’ям було знищено частково покрівлю та перекриття житлового будинку, господарські речі. Завдяки діям рятувальників від вогню було врятовано житловий будинок, у якому виникла пожежа, та розташовану поруч господарську будівлю, на яку також існувала загроза перекидання полум’я.

Окрім цього, силами пожежно-рятувальних підрозділів було ліквідовано пожежу у господарській будівлі у місті Заставна пожежу, що виникла у гаражі на вул. Буковинській у Чернівцях – інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata