Колегія проаналізувала правову роботу в пенсійній службі на Буковині

Колегія проаналізувала правову роботу в пенсійній службі на Буковині

Стан правової роботи в органах Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, основні завдання та напрямки роботи юридичної служби в умовах реорганізації розглянули під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області – повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Обговорили план спільних заходів Головного управління та органів Державної виконавчої служби, одним із пріоритетів якого є завершення стягнення заборгованості з фізичних осіб – підприємців.

Для покращення організації правової роботи під час колегії визначили основні завдання та напрямки роботи юридичної служби. Одним із шляхів у цьому напрямку слугуватиме впровадження електронної програми веб-технології «Облік виконавчих документів, які перебувають на примусовому виконанні в органах Державної виконавчої служби».

Колегія сформулювала також ряд заходів, спрямованих на покращення рівня якості співпраці юристів пенсійної служби краю з контролюючими органами щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду України та роботи з боржниками.

peredplata