Буковинець \”накрався\” майже на мільйон

Буковинець "накрався" майже на мільйон Буковинець вчинив 28 крадіжок та заволодів майном потерпілих на суму понад 900 тис. грн.

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію прокуратури області та залишив у силі вирок суду першої інстанції, яким трьох буковинців засуджено до позбавлення волі за крадіжки та зберігання наркотиків.

Доведено, що 45-річний житель м. Чернівці з серпня 2015 по лютий 2016 року таємно проникав в оселі буковинців, викрадав гроші та цінні речі після чого реалізовував їх для власного збагачення.
Від дій зловмисника постраждало 28 осіб. Сума викраденого сягнула понад 900 тис. грн.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.
Крім того, у лютому 2016 підсудний вступивши у попередню змову із 24-річним чернівчанином та 35-річним мешканцем Кіцманського району, таємно проникли у квартиру громадянина Д. та заволоділи майном потерпілого на загальну суму майже10 тис. грн.

Під час санкціонованих обшуків помешкань обвинувачених у двох спільників крадія правоохоронці виявили наркотичний засіб – канабіс.

Шевченківський районний суд м. Чернівці засудив двох зловмисників до 3 та 4 років позбавлення волі, а 45-річного чернівчанина, який вчинив 28 крадіжок до 6 років позбавлення волі.

З рішенням суду останні не погодилися та оскаржили його у вищій інстанції.

Апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу обвинувачених і їх захисників та підтвердив, що визначене для них покарання було справедливим.

peredplata