На Буковині вогнеборці ліквідували 2 пожежі

Уранці 6 вересня у селі Зарожани Хотинського району горіла прибудова до житлового будинку. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело коротке замкнення електромережі. По дерев’яних конструкціях вогонь поширився на покрівлю прибудови та міг перекинутися на житловий будинок.
Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
Пожежу помітили власники та викликали рятувальників. Одночасно із цим, люди почали самотужки гасити вогонь. Оскільки площа пожежі була невеликою, місцеві мешканці разом із вогнеборцями місцевої пожежної команди села Клішківці самостійно ліквідували пожежу до прибуття пожежно-рятувального підрозділу з міста Хотин. Завдяки вчасному виявленню пожежі вдалося запобігти розповсюдження вогню на поруч розташовані житловий будинок і господарську будівлю, тим самим врятувавши дві споруди. Полум’ям було знищено покриття прибудови, де виникла пожежа, та речі домашнього вжитку.
Уночі 7 вересня сталася пожежа у господарській будівлі на вул. Мукачівській у Чернівцях. Її ліквідували вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини №1. Причина пожежі встановлюється.

peredplata