На Буковині поліцейські вилучили наркотиків на суму понад 150 тисяч гривень

 На Буковині поліцейські вилучили наркотиків на суму понад 150 тисяч гривень

Порушник зберігав та вирощував наркотичні речовини в себе вдома. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі – інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейськими Управління протидії наркозлочинності спільно з Управлінням карного розшуку та спецпідрозділом «КОРД» під час проведення розшукових заходів на території області, вилучено у жителя села Бояни Новоселицького району велику кількість наркотиків.

У правопорушника оперативники вилучили три мішки із подрібненою речовиною рослинного походження, а саме марихуаною та 137 кущів коноплі, які останній зберігав на горищі свого будинку.

Крім цього, поліцейські виявили в недобудованому приміщені без даху незаконний посів рослин конопель у кількості 16 кущів.

Вилучені наркотичні речовини слідчі направили до Наукового-дослідного експертного-криміналістичного центру на експертизу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінальних правопорушень, передбаченою частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

peredplata