Спільники пілота, якого затримали за порушення кордону на Буковині, вирішили помститися прикордонникам

Учорашня історія із затриманням на Буковині «повітряного» порушника отримала продовження. Спільники пілота намагалися помститися прикордонникам. Натомість – у справі з’явився ще один затриманий.

Як повідомлялось раніше, оперативні співробітники Чернівецького загону затримали пілота та мотодельтаплан, який порушив державний кордон України. Прикордонники знайшли порушника на околиці населених пунктів Буденець та Череш.

Під час проведення слідчих дій за участю затриманого пілота, двоє невідомих крадькома підійшли до автомобілів прикордонників, прокололи шини і почали втікати. Одного чоловіка правоохоронці наздогнали одразу, іншому вдалося втекти, однак його пошуки тривають. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Затриманий виявився місцевим жителем 1982 року народження, який згодом зізнався, що вони разом зі спільником порізали колеса транспортних засобів через помсту за затриманий мотодельтаплан.

За фактом навмисного пошкодження майна прикордонники поінформували співробітників Сторожинецького відділу Національної поліції України, які наразі розглядають питання про порушення кримінального провадження.

peredplata