Чи готова Чернівецька область до осінньо-зимового періоду?

Аби опалюваний сезон розпочався вчасно і не виникало ніяких труднощів з тепловим обладнанням оперативно- диспетчерська служба в управлінні житлово-комунального господарства обласної держадміністрації проводить щоденний моніторинг стану проходження опалюваного періоду на 2017- 2018 роки.
Починаючи з 9 жовтня 2017 року в області щоденно о сьомій годині ранку диспетчерська служба Мінрегіону України перевіряє інформацію про стан проходження опалюваного сезону в Чернівецькій області.
Перший заступник КП \”Чернівціводоканал\” Тарас Бабух розповідає: \”Наразі в області створено 36 аварійно-відновлювальних підрозділів комунальних служб де працює 201 особа. На випадок погіршення погодних умов та під час повені або паводків буде задіяно 135 одиниць комунальної техніки, в тому числі снігоприбиральної спеціальної техніки, їх кількість 106 одиниць\”.
Головний інженер МКР \”Чернівцітеплокомуненерго\” Микола Лупул на пресконференції прозвітував про стан об`єктів теплопостачання, воднопровідного-каліналізаційного господарства, дорожнього господарства, житлового фонду та об`єктах соціальної сфери. В основному усі галузі готові до опалюваного сезону, проведено ремонти, замінено обладнання для опалювання, заготовлено вугілля.
Станом на сьогодні робота котелень в Чернівецькій призупинена, це пов`язано з підвищенням температури повітря. На даний час у Чернівцях функціонують три котельні ( об`єкти охорони здоров`я та освіти).

peredplata