12 чернівчан звільнили від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота»

16 березня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ротаря П.Я. відбулося засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота».

На засіданні було розглянуто звернення громадян, які мають близьких родичів, щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру. Членами комісії прийнято рішення про звільнення 12 громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», 1 особі запропоновано 50% знижку за соціальне обслуговування за затвердженими тарифами. Комісією також розглянуто питання щодо підтвердження та надання статусу «лежачий» підопічним відділень соціальної допомоги вдома, інвалідам І групи, які мають втрачену рухову активність на 2012 рік. Цей статус надає можливість підопічним користуватись місцевими пільгами (100% пільга по оплаті комунальних послуг за умови оформлення субсидії та користування послугами прання білизни – 5 кг на місяць). Також погоджено безкоштовну видачу медикаментів за призначенням лікарів двом підопічним відділення соціально-медичних послуг.

Окрім цього, комісією погоджений список громадян, які за період з 03.02.2012 р. по 16.03.2012 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata