Найкращу гандболістку змагань у Хотині нагородили кубком імені Героя російсько-української війни Сашка Коваля

У Хотинській ДЮСШ з блискучою перемогою господарів – вихованок знаного в Україні тренера Ігоря Кондратюка, завершились фінальні зональні змагання чемпіонату України з гандболу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005 року народження, які проходили у Хотині з 5 по 8 грудня цього року. Крім господарів участь у змаганнях взяли юні гандболістки з м. Ужгорода та з м. Сквира Київської області. Від Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» та ГО «Легіон Свободи» Кубок імені Героя російсько-української війни хотинчанина Сашка Коваля вручено найкращому гравцю турніру – капітану команди Хотинської ДЮСШ Вікторії Бабиній.

Отримавши в останній грі перемогу над гандболістками з Київської області з рахунком 33/12, господарі змагань – гандболістки Хотинської ДЮСШ, засвідчили, що є одними з кращих гандболісток України. Це дало змогу потрапити їм до фінальної частини чемпіонату України, який відбудеться наприкінці березня наступного року.

Хорошу гру команди, яку тренує великий ентузіаст своєї справи – тренер з гандболу Ігор Кондратюк, забезпечили юні гандболістки Діана Вислоцька, сестри-близнючки Вікторія та Єлизавета Коваль, Олена Бойко, Дарія Нестор, Вікторія Онуфрійчук, Віталіна Перепічка, Яна Боярська, Анна Сіногач, Олександра Манюк, Аліна Гуменюк, капітан команди Вікторія Бабина.

Саме Вікторію було визнано найкращим гравцем зональних змагань чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2005 року народження. Від імені Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\” та ГО \”Легіон Свободи\” їй було вручено Кубок імені Героя російсько-української війни Сашка Коваля.

Цю почесну місію від свободівської організації виконав Роман Музика, який привітав команду хотинських гандболісток з перемогою, побажав і надалі підтримувати статус одних з найкращих юних спортсменів нашого краю та України.

peredplata