У Чернівцях оголошується конкурс на кращу новорічно-різдвяну вітрину

З метою формування привабливого зовнішнього вигляду міста, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста під час новорічно-різдвяних свят, активізації роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг по проведенню заходів щодо покращення зовнішнього вигляду своїх об’єктів та облаштування прилеглої території Чернівецька міська рада оголошує конкурс «Краща новорічно-різдвяна вітрина».

Конкурс матиме одну номінацію «Краща новорічно-різдвяна вітрина» з визначенням І, ІІ та ІІІ місць.

Предметом Конкурсу є краще святкове оформлення зовнішніх вітрин з новорічно – різдвяної тематики серед об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг міста.

Основним завданням Конкурсу є відбір кращих пропозицій учасників Конкурсу, які відповідають визначеним критеріям та спрямовані на створення святкової атмосфери, шляхом оригінального, креативного і яскравого оформлення зовнішніх вітрин (вікон) об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, з урахуванням світлового декоративного рішення.

Учасниками Конкурсу можуть бути суб’єкти господарської діяльності, незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, які відповідають умовам конкурсу, затвердженим розпорядженням міського голови від 08.12.2017р. №594-р.
Бажаючі прийняти участь в Конкурсі подають заяву довільної форми, в якій зазначають назву суб’єкта господарської діяльності, адресу і рекламну назву закладу та додають фото вітрини. Також, пропозиції щодо кращої оформленої новорічно-різдвяної вітрини закладу можуть надходити від громадських організацій та мешканців міста, які будуть враховані Комісією при виборі переможців, та за результатами комісійного огляду вітрин.

Заяви та пропозиції подаються в департамент економіки міської ради (вул. Кобилянської Ольги, 3, тел. 55-36-67, 52-64-25) або на електронну пошту: econom@rada.cv.ua.

Заяви на участь у Конкурсі приймаються до 21 грудня 2017 року.

Критеріями визначення переможців Конкурсу є:
– дизайн вітрини;
– вміння поєднати новорічні фантазії та національні традиції з використанням сучасних оздоблювальних матеріалів; – новорічне привітання (слоган);
– використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів;
– санітарно-технічний стан об’єкта та прилеглої території;
– стан рекламної вивіски на фасаді підприємства.

Відбір учасників проводиться Комісією самостійно, з урахуванням поданих заяв та пропозицій громадських організацій та мешканців міста, виходячи з якості оформлення вітрини, а також за результатами комісійного огляду вітрин. Оцінку поданих пропозицій здійснюватиме Конкурсна комісія відповідно до встановлених Критеріїв. Комісія не розглядає надані пропозиції і заяви, які вже були предметом минулорічного Конкурсу вітрин (минулорічний дизайн оформлення вітрини) та які надіслані або подані після закінчення встановленого терміну прийому заяв.

Переможці Конкурсу нагороджуються:
– за перше місце – дипломом та грошовою винагородою 10 000грн.;
– за друге місце – дипломом та грошовою винагородою 8 000грн.;
– за третє місце – дипломом та грошовою винагородою 5 000 грн.

peredplata