Буковинець травмувався під час огляду комп’ютерного кабелю

До Управління Держпраці у Чернівецькій області надійшло повідомлення про настання нещасного випадку, в якому постраждав працівник технічної служби станційної лінійної дільниці №1 Сторожинецького РЦТ №181 Чернівецької філії ПАТ «Укртелеком».

Постраждалий 1974 року народження працював на підприємстві за професією кабельника – спаювальника.

Нещасний випадок стався за таких обставин: на центральній вулиці села Великий Кучурів Сторожинецького району працівник оглядав місце обриву комп’ютерного кабелю (кабель належить іншому провайдеру). Повз місце обриву дорогою рухався автомобіль. Машина зачепила бампером обірваний дріт, який збив з ніг кабельника. У результаті падіння постраждалий отримав тяжку черепно-мозкову травму. Наразі він перебуває на лікуванні у лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівців.

Контроль за своєчасністю та об’єктивністю проведення розслідування даного нещасного випадку здійснюватиме Управління Держпраці у Чернівецькій області.

Довідково: за одинадцять місяців 2017 року на підприємствах, в установах та організаціях Чернівецької області зареєстровано 29 нещасних випадків, в яких постраждали 29 осіб, троє із них – загинули.

peredplata