Помер директор Чернівецької обласної філармонії Петро Казимирчук

Помер директор Чернівецької обласної філармонії Петро КазимирчукВчора на 68-му році життя після тяжкої тривалої хвороби пішов з життя директор Чернівецької обласної філармонії, Заслужений працівник культури України Петро Іванович Казимирчук, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Це була людина, яка поєднувала у собі безліч талантів: диригент, співак, педагог, винятковий керівник. Народився Петро Іванович на Прикарпатті. Навчався у Чернівецькому музичному училищі, а потім закінчив Київський державний інститут культури імені О.Корнійчука. Працював художнім керівником районного будинку культури, директором музичної школи у Подвірному, хормейстром-диригентом Заслуженого Буковинського ансамблю пісні і танцю України, директором ансамблю “Смерічка” під керівництвом Назарія Яремчука.

Чернівецьку обласну філармонію він очолював з 2003 року, і за цей час під його керівництвом встигло вирости і зміцніти ціле покоління митців незалежної України.

Похорони відбудуться у суботу, 24 березня. Прощання з покійним розпочнеться о 10-ій годині ранку у фойє філармонії.

Колектив редакції газети \”Час\” та шеф-редактор Петро Кобевко глибоко сумують з приводу такої втрати і приносять щирі співчуття родині та близьким. Хай його світла душа покоїться в мирі!

peredplata