Чернівчанин організував у своєму помешканні нарколабораторію

Чернівчанин організував у своєму помешканні нарколабораторію На даний час правоохоронці встановлюють канали надходження та збуту наркозасобів, а також усіх осіб, причетних до цього правопорушення.

Працівники Управління протидії наркозлочинності та Садгірського відділення поліції викрили протиправну діяльність 29-річного жителя Чернівців. Раніше чоловік уже був судимий за наркозлочини. У квартирі правопорушника поліцейські знайшли 100 грамів амфетаміну та 5 кілограмів прекурсорів. Загальна вартість виявленого на «чорному» ринку становить близько 70 тисяч гривень. Також у помешканні знаходилися пристрої для виготовлення і вживання наркотиків.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Зокрема, під час санкціонованого обшуку у зловмисника виявлено та вилучено п’ять згортків з-під фольги для фасування амфетаміну, поліетиленовий зіп-пакет з порошкоподібною речовиною світлого кольору, скляні та пластикові посудини з рідинами й залишками порошкоподібної речовини, скляний пристрій для вживання марихуани, обладнання для виготовлення психотропної речовини тощо.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. На даний час триває досудове розслідування. Вилучене направлено на проведення експертизи, за результатами якої чоловікові буде оголошено про підозру.

peredplata