Як дізнатись про власні доходи онлайн

Державна фіскальна служба України пропонує платникам податків широкий спектр електронних сервісів.
Зокрема, у рамках кампаній декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців, яка стартує з початку нового 2018 року, через Електронний кабінет платника існує можливість дізнатися про отримані доходи та утримані податки, а також підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб в електронному вигляді.
Отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру можна на веб-порталі ДФС у рубриці: фізичним особам/отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді (http://sfs.gov.ua./fizichnim-osobam/vidomosti-doxid/).
Крім того, для платників функціонує довідковий сервіс Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс « ЗІР», який дозволяє отримати відповіді на питання щодо застосування норм податкового, митного законодавства, адміністрування єдиного внеску тощо (http://zir. sfs.gov.ua).
Про це повідомляє сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

peredplata