Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс надає можливість оцінити якість відповідей

Чернівецька ОДПІ звертає увагу, що Загальнодоступний інформаційно – довідковий ресурс Державної фіскальної служби України (далі – ЗІР) надає можливість користувачам оцінити якість уніфікованих відповідей на запитання, що містяться у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань».
Оцінка уніфікованих відповідей фіксується в ЗІР автоматично, а зафіксований результат відображається безпосередньо на головній сторінці ЗІР. До кожної відповіді користувач ЗІР має можливість залишити коментар, що сприяє інформаційній модифікації ресурсу, враховуючи нагальні потреби суб’єктів господарювання та громадян.
Для перегляду запитань – відповідей, нормативних (інформаційних) документів чи витягів з письмових консультацій, внесених або актуалізованих в ЗІР протягом певного періоду часу, можна скористатись КАЛЕНДАРЕМ, який є складовою функціональних можливостей пошукової системи ЗІР.
Також є можливість отримати інформаційно – довідкові послуги в режимі оn–line та надати усні звернення громадян, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та інформацію на сервіс «Пульс» зателефонувавши до Контакт – центру за номером телефону: 0 800 501 007.
Інформаційно-довідковий департамент ДФС пропонує отримувати безкоштовно інформацію про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України. Для цього необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу idd@sfs.gov.ua з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6011.
Детальну інформацію щодо використання пошукової системи ЗІР наведено у розділі «Про ресурс» офіційного сайту Державної фіскальної служби України (http://zir.sfs.gov.ua/).
Про це повідомляє сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

peredplata