Чернівецька область: за добу вогнеборці 7 разів виїжджали на ліквідацію пожеж

Учора у с. Крутеньки Хотинського району горів житловий будинок. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі на горищі, від якого загорілися дерев’яні балки перекриття будівлі. Дим на горищі помітив власник та зателефонував за номером 101. Пожежу ліквідували вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин, котрі прибули за викликом. У результаті полум’ям знищено частково покриття будинку, пошкоджено перекриття. Завдяки діям рятувальників від вогню було врятовано житловий будинок.

Також через коротке замкнення електропроводки сьогодні вночі виникла пожежа у господарській будівлі у селі Чагор Глибоцького району. Для ліквідації пожежі на місце події направили рятувальників Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцеву пожежну охорону села Чагор. Оскільки площа загорання була незначною, вже за 10 хвилин вогнеборці ліквідували пожежу. Вогонь пошкодив електричну проводку та речі домашнього вжитку.
У селі Дихтинець Путильського району вогнеборці з смт Путили ліквідували пожежу у житловому будинку, що виникла через порушення правил пожежної безпеки при монтажу димоходів.

Решта пожеж минулої доби сталися у Вижницькому, Герцаївському районах та місті Чернівці – повідомля прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata