Чернівецька область: протягом вихідних вогнеборці ліквідували 5 пожеж

За інформацією прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області у п’ятницю, 2 лютого, в селі Ломаченці Сокирянського району пожежа виникла у господарській будівлі. Її помітив перехожий, коли вогонь розповсюдився на значну площу приміщення, перекинувшись на покрівлю та дерев’яні стіни. Відтак, площа пожежі склала 130 кв. м. На місце пригоди оперативно прибули пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ № 8, а також місцева пожежна команда села Ломаченці.

Рятувальники локалізували пожежу та невдовзі ліквідували її. Таким чином вогнеборці врятували будівлю від знищення. Внаслідок пожежі частково знищено покриття та перекриття будівлі, холодильник, телевізор та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок короткого замкнення електромережі.

Також, попередньо, через коротке замкнення виникла пожежа і в господарській будівлі в смт Красноїльськ Сторожинецького району. Трапилося це в неділю, 4 лютого. У приміщенні зберігалося сіно та дерев’яні дошки. Це й посприяло швидкому поширенню вогню в приміщенні. На виклик прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 12, а також місцевих пожежних команд Красноїльська та сіл Чудей і Буденець. Рятувальники ліквідували пожежу та врятували будівлю від знищення. Вогонь пошкодив перекриття, 2 тонни сіна та дошки, що зберігалися в господарській будівлі.

Крім вищезгаданих випадків, вогнеборці ліквідували пожежі в житловому будинку в с. Магала Новоселицького району, в господарській будівлі у с. Горбово Герцаївського району, а також гасили сміттєвий контейнер у м. Чернівці.

peredplata