Смертельне ДТП на Сторожинеччині

Смертельне ДТП на СторожинеччиніВнаслідок перекидання позашляховика на Сторожинеччині загинув 24-річний чоловік.
За попередньою інформацією, водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Для перевірки даного факту призначено експертизу. Водія поліцейські затримали – повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Вночі 5 лютого до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в центрі села Верхніх Петрівців Сторожинецького району.

Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили, що 25-річний місцевий житель не впорався з керуванням позашляховиком «БМВ» на іноземній реєстрації та з’їхав у кювет з подальшим перекиданням авто. Окрім водія в салоні іномарки знаходилося ще п’ятеро пасажирів, віком від 20 до 25 років.

Під час автопригоди важко травмувався один із пасажирів – 24-річний житель Верхніх Петрівців. Медикам не вдалося врятувати потерпілого – чоловік помер по дорозі до лікарні.

На даний час триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини та причини трагічної автопригоди.

peredplata