У Чернівцях відбудеться Всеукраїнська акція \”Я люблю своє місто ЗА…\”

За що українці люблять свої міста та які зміни потрібні, аби вподобати їх ще більше? Команда Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» вирішила довідатись про це у чернівчан!

ДАТА: 14 лютого
МІСЦЕ: вул. Ольги Кобилянської
ЧАС: 14:00 – 15:00

Мета акції – дізнатися думку громадян, за що саме вони люблять своє місто та які ініціативи змінять його на краще. А також знайомство із новим інструментом вирішення проблем та комунікації з владою – публічними консультаціями.
Акція проводитиметься паралельно в 26 містах по всіх куточках України.

На вулиці стоятиме локація, де люди залишатимуть свої думки про Чернівці у формі сердець. Також вони зможуть розмістити там прохання/побажання щодо вирішення певних проблем у місті.

Запрошуємо до участі мешканців, громадських активістів, ЗМІ та всіх небайдужих! Акція відбуватиметься в рамках проекту «Задай курс владі».

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка».
Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

peredplata