У Чернівецькій філії Суспільного запрацювала фан-зона Зимових Олімпійських ігор

Олімпійський вогонь і символіка, фото-зона, лекції, майстер-класи, можливість перегляду трансляції змагань, а також спілкування з експертами та спортсменами – у Чернівецькій філії ПАТ \”Національна суспільна телерадіокомпанія України\” відкрили фан-зону Зимових Олімпійських ігор.

\”Особливістю нашої фан-зони є те, що кожен гість має змогу переглядати сім каналів трансляції Зимових Олімпійських ігор-2018 в HD якості, й глядачі можуть обрати, змагання з якого виду спорту дивитися. Ми запрошуємо учнів шкіл і дітей, для того щоб долучити молоде покоління до спорту. Адже так важливо, щоб діти частіше відривалися від своїх гаджетів і брали участь в житті міста та області\”, – розповів продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

Фан-зона діятиме з 9 по 25 лютого у приміщенні ТРК \”Буковина\”. Організатори влаштовуватимуть лекції та майстер-класи, до участі у яких запрошено ключових спортивних представників регіону. Такі заходу будуть цікаві кожному – і дітям, які роблять перші кроки в спорті, і тим, хто просто підтримує наших олімпійців.

Першим лектором фан-зони стала голова Чернівецької обласної федерації гірськолижного спорту, голова Чернівецької обласної федерації гірськолижного спорту Тетяна Лясота. \”Дітям потрібно більше інформації про Олімпійські ігри й про спортивний рух в Україні і світі загалом, для того, аби розширити свій спортивний кругозір. Після відвідин такої фан-зони вони почнуть більше цікавитися спортом, більше займатися й долучатися до зимових видів спорту\”, – каже Тетяна Лясота.

Окрім перегляду прямої трансляції з епіцентру подій у Південній Кореї, усі охочі матимуть змогу побувати на екскурсії студіями телеканалу \”Буковина\”.

\”Ми стаємо відкритішими. Суспільне – це не просто радіо і телебачення, – це відкритий майданчик для усіх. Суспільний мовник відкрив першу Офіційну фан-зону Зимових Олімпійських ігор у Києві, і зараз такі фан-зони працюють майже в усіх обласних центрах. У нас тут буде не тільки фан-зона, а й лекції, майстер-класи та цікаві екскурсії. І будь хто може прийти і взяти участь у всіх цих заходах\”, – зазначила менеджерка філії Ольга Гришин-Грищук.

Юлія Подкидишева, співорганізатор фан-зони Зимових Олімпійських ігор на ТРК \”Буковина\” закликала усіх приєднуватися до вболівальників і експертів: \”Дуже важливо, щоб кожна область підтримувала наших олімпійців. Незалежно від того, чи є представники в Кореї, чи немає. І осередком такої підтримки є саме Суспільне\”.

Із програмою заходів фан-зони та лекцій можна ознайомитися на всіх мультимедійних платформах телерадіокомпанії \”Буковина\”.

peredplata