Центр обслуговування платників відзначив третю річницю

Свою третю річницю з дня відкриття відзначає Центр обслуговування платників податків, що діє при ДПІ у м. Чернівцях. Спрощення процедур отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, перехід на новий рівень партнерських відносин з бізнесом, створення комфортних умов для кожного платника податків – ось ті чинники, що стали підґрунтям функціонування ЦОПу.
«З відкриттям Центру чернівчани отримали один функціонуючий осередок, де мають можливість подати звітність, залишити вхідну кореспонденцію, ознайомитись з новинами законодавства, отримати реквізити рахунків, довідки, безкоштовні бланки документів та зразки їх заповнення, друковану продукцію роз’яснювального характеру, консультації, практичну допомогу, а також безкоштовно отримати ключі електронного цифрового підпису», – зазначив в. о. начальника ДПІ у м. Чернівцях Віктор Гетьман. Протягом першго півріччя 2015 року загальна кількість послуг наданих у ЦОПі ДПІ у м. Чернівцях складає 152 тисячі, з них: консультаційних – 4694; інформаційних – 3992; адміністративних – 12190 та понад 131 тисячі інших послуг (прийом звітності, вхідних документів та інші). «Статистика свідчить про високу якість та інтенсивність роботи Центру. На сьогодні відповідно до щоденної інформації, що відображається в програмі зчитування відвідувачів, з початку цього року ЦОП у ДПІ у м. Чернівцях відвідало 151905 платників. Приємно відмітити, що скарг на роботу податківців від чернівчан не надходило. Але всі наші зусилля і в подальшому будуть спрямовані на підвищення якості обслуговування платників,» – підкреслив Віктор Васильович.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях гостинно запрошує платників податків скористатись послугами Центру та висловлювати свої побажання щодо розширення діапазону податкових послуг. Пропозиції просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А; також можна скористатись скринькою, яка знаходиться при вході до Центру.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata