ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ \”ОДНА КРОВ\” ВІДБУЛАСЯ В ЧЕРНІВЦЯХ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ "ОДНА КРОВ" ВІДБУЛАСЯ В ЧЕРНІВЦЯХ 21 лютого в приміщенні медіа-центру \”Belle Vue\” відбулася конференція \”Одна кров\”,яка спрямована на популяризацію донорського руху на Буковині.
Організаторами акції стали Національний Корпус, БФ \”Від серця до серця\”, ГО \”Дорогою Добра\”,ГО \”Streeter\”, Чернівецький обласний центр служби крові, Чернівецький обласний ЦНТТУМ та Національні Дружини міста Чернівці.
Конференція розпочалась виступом організаторів проекту,які розповіли про стан донорства в Чернівцях і в Україні загалом. Після цього було показано інформаційні відео ролики про позитивний вплив донорства,а також було спростовано міфи про шкідливий вплив здачі крові на здоров\’я людини.
Згодом представник Національного Корпусу – друг Філ розповів про юридичні аспекти донорства та поділився власним досвідом,так як неодноразово долучався до здачі крові.
Під час конференції кожен бажаючий міг визначити свій резус-фактор та крупу крові у спеціалістів Чернівецького обласного центру служби крові.
Завершився захід фуршетом та спільним фото організаторів проекту.
Висловлюємо щиру подяку усім,хто долучився до участі в конференції!
Для того щоб стати донором звертайтесь за телефоном: 095 483 88 24.

peredplata