У Чернівецькій області оголошено штормове попередження

У Чернівецькій області оголошено штормове попередженняЗа інформацією Чернівецького обласного центру з гідрометеорології внаслідок впливу двох активних циклонів 17-19 березня 2018 року на території Чернівецької області та міста Чернівці очікуються складні погодні умови – інформує прес-служба Чернівецької ОДА.

17 березня опади у вигляді дощу з переходом вдень 17 березня та вночі 18 березня в сильний сніг, мокрий сніг, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу, вдень 18 березня – помірний сніг. Відновлення снігового покриву висотою 15-20 см. Зниження температури повітря протягом доби18 березня до 5-10º морозу.

19 березня поступове припинення опадів, зниження температури повітря вночі до 8-13º морозу, в горах до -12-17º. Вдень 3-8º морозу.

Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації попереджає, що такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, також ускладнить роботу енергетичної, будівельної та галузі комунального господарства.

У зв\’язку з цим районним державним адміністраціям та службам цивільного захисту доручено привести у готовність аварійно-відновлювальні підрозділи комунальних служб, інженерну, спеціальну і снігоочисну техніку для забезпечення оперативного реагування під час погіршення погодних умов.

peredplata