ЮРИСТИ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ОБЛАСТІ ВИГРАЛИ НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ ПОНАД 279 МЛН.ГРН.

Впродовж першого кварталу поточного року судами різних інстанцій з урахуванням справ минулих років розглянуто 61 справу за участі органів фіскальної служби на суму 287,3 млн.грн. Про це повідомили в юридичному управлінні Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Всього на розглядах в судах держави в січні-березні 2018 року знаходилось 267 справ на загальну суму 513,8 млн. грн. в тому числі справи, провадження по яких відкрито в минулих роках.

За підсумками роботи на користь органів ДФС вирішено 42 судові справи між органами ДФС та платниками податків, на суму 279,8 млн.грн. У свою чергу, на користь платників податків вирішено 19 судових справ, на суму 7,5 млн.грн.

Нагадаємо, відповідно до Податкового кодексу України та Митного кодексу України платник має право оскаржити рішення органів фіскальної служби в адміністративному чи судовому порядку. Порядок оскарження рішень контролюючих органів регламентовано статтею 56 Податкового кодексу України та главою 4 розділу І Митного кодексу України.
Інформує ГУ ДФС у Чернівецькій області.

peredplata