Чернівецькі рятувальники долучилися до акції «100 років милосердя»

Чернівецькі рятувальники долучилися до акції «100 років милосердя» Щоденно ризикуючи власним життям, рятувальники завжди готові прийти на допомогу людям у разі будь-якої надзвичайної ситуації. Окрім того, вогнеборці активно долучаються і до благодійних акцій, метою яких є порятунок людського життя.
Так, з нагоди 100-річчя від дня свого утворення організація «Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста в Україні» ініціювала акцію «100 років милосердя». Згідно з нею, з нагоди сторічного ювілею організації, до здачі крові волонтери прагнуть залучити 100 донорів.
Долучилися до цієї акції і представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Зокрема, в ній взяли участь співробітники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, усіх пожежно-рятувальних частини міста, а також представники районних відділів та секторів Управління ДСНС області.
Рятувальники нерідко виступають в ролі донорів крові та є частими гостями станції переливання крові, зайвий раз демонструючи свою готовність допомогти тим, хто цього потребує.

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області .

peredplata