Оновлена жіноча консультація сприятиме підвищенню народжуваності

Майже закінчено ремонт жіночої консультації Чернівецького пологового будинку № 1. З 2008 року наші жінки чекали, коли будівля з жахливими стінами, перекриттям, яке прогнило і перекошеними вікнами та дверима перетвориться на щось схоже на медичну установу. Можна сказати, що активні дії почалися тільки в 2011 році і, як результат на сьогодні маємо сучасну та охайну жіночу консультацію.

Подивитись на результат роботи ремонтників сьогодні на Головну, 70 завітав секретар міської ради Віталій Михайлішин.

«Я пам’ятаю, що тут було, і дивуюся, як жінки взагалі обслуговувались в таких умовах, – зазначив Віталій Михайлович, – а тепер це зовсім інша справа. Я хочу подякувати КП «Реконструкція», яке робило тут ремонтні роботи, що з розумінням поставились до затримки розрахунків, і дуже добре зробили свою справу. Отже ми зробили умови для підвищення демографічного стану, тепер черга за жінками».

Зараз закінчено ремонт на обох поверхах першого крила жіночої консультації, залишились останні деталі, але нормальній роботі це не заважає. Тепер на черзі друге крило, яке нині на контрасті з відремонтованим приміщенням виглядає ще більш жалюгідно. Віталій Михайлішин пообіцяв, що міська влада буде вишукувати кошти на продовження ремонту.

Для довідки:

У 2008 році КП «Реконструкція» виграла тендер на ремонт жіночої консультації чернівецького пологового будинку №1 на загальну суму 2 450 000 грн. В 2009 на ремонтні роботи було виділено 92 тис. грн. В 2010 році взагалі не було фінансування. В 2011 році знов почали виділятись кошти – 311 тис. грн. І в плані на 2012 рік на ці цілі затверджена сума у 472 тис. грн.

peredplata