На Буковині ювенальні поліцейські перевіряють кризові сім’ї

 На Буковині ювенальні поліцейські перевіряють кризові сім’ї Основною метою таких превентивних заходів є перевірка належного виконання батьками своїх батьківських обов’язків, а також недопущення вчинення дітьми правопорушень.

В ході проведення відпрацювання, поліцейські ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей виявили сім’ю, яка опинилася у складних життєвих обставинах. Дана родина проживає в одному із сіл Глибоцького району, а саме мати зі своїми двома малолітніми дітьми 4 та 6 років.

Правоохоронці встановили, що діти проживають в антисанітарних умовах, внаслідок неналежного виконання матір’ю своїх батьківських обов’язків. Поліцейські провели профілактичну бесіду та роз’яснили матері, яка може бути за це відповідальність.

Відвідавши повторно цю сім’ю, поліцейські побачили, що матір зробила висновки з попереднього візиту та створила належні умови проживання для дітей.
 На Буковині ювенальні поліцейські перевіряють кризові сім’ї

Як повідомив начальник сектору ювенальної превенції обласної поліції Микола Басараб – «Такі превентивні заходи поліція планує провести на всій території області, оскільки основним завданням є не виявлення, а попередження таких факторів».

Інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata