Мер Одеси – мафіозі

Мер Одеси - мафіозіНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Боюсь, що навіть всесвітньовідома медіа інкорпорація BBC (БІ-Бі-Сі) не зможе вплинути на прокуратуру України аби притягнути мера Одеси Геннадія Труханова до відповідальності

Мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на документи The Paradise Papers.

В 90-х роках під час розвалу СРСР, членам угруповання вдалося переїхати до європейських країн. Вони використовували Італію, як свою базу. Тоді поліція почала їх підозрювати у контрабанді наркотиків та зброї.

\”Протягом чотирьох років спеціалісти з боротьби проти мафії відстежували кроки та пересування членів угруповання по всьому континенту. Поліцейські записували їхні телефонні розмови і те, про що говорили чоловіки, було надзвичайно жорстоким\”, – зазначає ВВС.

\”Вони описували вбивства, які були особливо жорстокими.. \”Я продовжував бити його по голові, поки вона не розламалась.. Я вбив його багатьма ударами.. \”Вони були надзвичайно жорстокими\”, – згадує заступник комісара італійської державної поліції Нунція Савіно.

Зазначається, що ця банда була організована відповідно до суворих мафіозних ліній, причому кожен член мав свою роль.

Серед них були:

Олександр Ангерт на прізвисько Дон Одеси. За інформацією поліції, одного разу його ув’язнили за вбивство.

Микола Фомічев, якого описують, як \” дуже жорстоку людину\”.

Геннадій Труханов – за словами італійського комісара Савіно, він навчав членів банди \”рукопашному бою, бою з використанням ножа і снайперській стрільбі з високоточної зброї\”.

Труханов належав до злочинного угруповання з Одеси, члени якого заробляли гроші на нафтовій промисловості, на рекетирстві, розбоях, торгівлі наркотиками, пограбуаннях тощо.

peredplata