Обговорили проблеми з енергопостачанням новобудови по вул. Головній

Днями під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва відбулася розширена нарада з питання безперебійного енергопостачання житлового будинку по вулиці Головній 275-Д.

В нараді взяли участь представники департаменту житлово-комунального господарства міської ради, Першотравневого районного управління житлового господарства, обленерго, міськРЕМу, антимонопольного комітету, представники від мешканців будинку 275-Д, забудовник та депутати міської ради.

В результаті обговорення було вирішено створити забудовнику режим максимального сприяння для здачі в експлуатацію в найкоротші терміни новозбудованої трансформаторної підстанції № 494. Крім того, наголошувалося на тому, що слід уникати безпідставних відключень електроенергії по згаданому будинку. Після вводу в експлуатацію трансформаторної підстанції будинок № 275-Д по вул.Головній буде підключено до електроенергії за постійної схеми, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata