У Чернівцях затримали двох «гастролерів»

Вчора, на розі вулиць Руська – Винниченка обласного центру, працівники карного розшуку спільно із працівниками ДАІ УМВС області затримали двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні серії крадіжок на території Чернівецької області.

Затримання відбулось коли підозрювані, рухаючись на автомобілі «ЗАЗ-Таврія 1102», зупинились на світлофорі на вулиці Вінниченка. Обидва затримані не місцеві, 36-річний чоловік, який був за кермом авто, житель Запоріжжя, а його 38-річний пасажир, мешканець Тернопільської області.
Під час огляду автомобіля міліціонери виявили та вилучили, як то кажуть «джентльменський набір» крадія. Серед вилученого був набір відмичок в кількості 57 штук, 8 магнітних універсальних ключів до під’їздів з домофонами, 2 комплекти рукавичок, бінокль, ювелірні вироби, ноутбук, 6 мобільних телефонів, а також гроші в іноземній та національній валюті.
До речі, один із затриманих вже й раніше притягався до кримінальної відповідальності саме за квартирні крадіжки у Чернівцях. То ж повернення до нашого міста знову для нього виявилось невдалим.
Наразі затримані перевіряються на причетність до скоєння квартирних крадіжок, як у Чернівецькій області, так і в інших регіонах держави.

peredplata