На чернівецьку прокуратуру поскаржились Азарову

5 квітня 2012 року на офіційній сторінці Миколи Яновича Азарова в Facebook було розміщено звернення до прем’єр-міністра України від чернівчанки О.Гончар, котра звинуватила прокуратуру Чернівецької області в тому, що працівники цього правоохоронного органу затримали та безпідставно звинувачують її чоловіка у скоєнні злочину, до якого він, на її думку, не причетний. Обласна прокуратура всі обвинувачення відкидає.

З цього приводу прес-служба прокуратури Чернівецької області поінформувала, що 23.11.2011 року завершено досудове слідство і скеровано до Шевченківського районного суду м.Чернівців кримінальну справу по обвинуваченню Г.І. та Г.О. за фактом вчинення ними умисного вбивства у травні 2002 року чернівчанина Ч.

В ході розслідування цієї кримінальної справи було проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, які підтверджують причетність вищезазначених осіб до вчинення вказаного злочину, а це, зокрема, показання потерпілого, свідків, висновки судово-медичних експертиз. Після допитів прямих очевидців події з останніми були проведені впізнання, згідно з якими свідки прямо вказали на Г.І. та Г.О. як на осіб, причетних до вбивства. У зв’язку з цим Г.І. був затриманий, а 26.08.2011 року Шевченківським районним судом м.Чернівців щодо нього було обрано запобіжний захід «взяття під варту». Вказане рішення Апеляційним судом Чернівецької області залишено в силі.

На цей час кримінальна справа перебуває у Шевченківському районному суді, де розглядається колегіально у складі трьох суддів. Триває судове слідство.

peredplata