На Буковині відновлено роботу мобільної групи з моніторингу забезпечення прав і свобод людини та громадянина в діяльності органів внутрішніх справ

На Буковині відновлено роботу мобільної групи з моніторингу забезпечення прав і свобод людини та громадянина в діяльності органів внутрішніх справ11 травня 2012 року на базі відділу у справах громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб УМВС України в Чернівецькій області відбулося засідання Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області з питань забезпечення прав людини, де прийнято рішення відновити діяльність постійно діючої мобільної групи з моніторингу забезпечення прав і свобод людини та громадянина в діяльності органів внутрішніх справ.

На засіданні, де були присутні керівники профільних громадських організацій, фондів та редактори ЗМІ, було затверджено Положення та склад постійно діючої мобільної групи. До складу зазначеної мобільної групи увійшли члени Ради та діючі працівники міліції Буковини. Також доручено сектору зв’язків з громадськістю УМВС забезпечити висвітлення діяльності Громадської ради та структурних підрозділів міліції області в засобах масової інформації.

Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, члени ради затвердили зразок посвідчення члена та бланк Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області з питань забезпечення прав людини.

Під час засідання членами Ради був обговорений та вироблений механізм належної взаємодії з правозахисними громадськими організаціями, благодійними фондами, органами законодавчої та виконавчої влади, структурними підрозділами УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata