Пологове відділення Новоселицької ЦРЛ планують здати в експлуатацію упродовж цього року

Пологове відділення комунальної установи «Новоселицька центральна районна лікарня» заплановано здати в експлуатацію упродовж цього року. Для завершення будівництва необхідно лише обладнати системи енерго-, газо- та водопостачання, виконати монтажні та оздоблювальні роботи, здійснити благоустрій приміщень та прилеглої території, повідомляє прес-служба ОДА.

Новий окремий корпус пологового відділення буде мати два поверхи. На першому поверсі планується розмістити одну залу для сімейних пологів. На другому – комфортабельні великі палати на 15 ліжок та 10 індивідуальних палат з усіма зручностями. Планується, що кожна палата матиме свій санвузол та душову кабіну з гарячою водою. Крім цього, врахують інші необхідні зручності для сумісного проживання матері та дитини. У відділенні також будуть дві індивідуальні пологові зали для сімейних пологів.

Нове відділення вкрай необхідне, оскільки останніми роками народжуваність у Новоселицькому районі зростає. Так, у першому кварталі цього року на Новоселиччині народилося на 28 дітей більше, ніж за аналогічний період минулого року.

peredplata