Вкотре відновлено авіасполучення Чернівців з Києвом

Вкотре відновлено авіасполучення Чернівців з КиєвомЗ 2 липня з чернівецького аеропорту відновлюються регулярні авіарейси до Києва. Виліт літаків з Чернівців відбуватиметься по понеділках, середах та п’ятницях, аеропорт призначення – «Жуляни».

Про це повідомляє прес-служба ОДА. Орієнтовна вартість перельоту в обидва кінці в залежності від вчасності бронювання квитка – від 1300 до 1800 гривень. Квитки продаються в усіх авіакасах, туристичних фірмах міста та в мережі Інтернет. Незабаром з аеропорту «Чернівці» здійснюватимуться авіарейси також до Італії та Туреччини.

Вкотре відновлено авіасполучення Чернівців з Києвом

Правда, на сайті аеропорту така інформація не підтверджується. А вказаний літак в розкладі не курсує.

Тим часом сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради повідомляє, що відсьогодні з Чернівецького аеропорту здійснює регулярні рейси до столиці літак Міжнародної акціонерної авіакомпанія «УРГА» типу SAAB-340B. Особисто провести перший рейс, який вирушив сьогодні о 730 ранку, прийшов директор департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Дмитро Сірман. Він побажав пасажирам приємного польоту та м’якої посадки в київському аеропорту «Жуляни».

Сьогодні з Чернівців до столиці вирушило 9 пасажирів. Але керівництво аеропорту має надію, що кількість бажаючих скористатись зручним та швидким авіашляхом до Києву поступово буде зростати.

Нагадаємо, що рейс Чернівці-Київ літатає тричі на тиждень, по понеділках, середах та п’ятницях. Вартість квитка в обидва кінці складає від 1300 до 1800 гривень в залежності від завчасності бронювання.

Квитки можна придбати:

«Аеролюкс тревел» – Гайдара 2а, тел. 900-771
«Круїз-2000» – пр. Незалежності, 50, тел. 54-76-88, вул. Головна, 21, тел. 52-47-87
«Кий-авіа» – вул. Головна, 128, тел. 51-44-93

peredplata