В Чернівцях відбувся забіг наречених

Петрівській ярмарок продовжує дивувати яскравими сюрпризами та несподіванками. Одним з них став соціальний проект «Марафон наречених», в якому 11 красунь довели всім, що весільна сукня спорту не завада.
В Чернівцях відбувся забіг наречених
Цікавою родзинкою заходу стала презентація фотоальбому «Одружені в Чернівцях». А поки учасниці морально налаштовувались на спортивні змагання, глядачі могли насолодитись театралізованим шоу від салону краси «ArtStudio». Це був показ цілісних образів колекції «Шість легенд» за мотивами китайської кінострічки «Герой». Любов пристрасть, зрада, війна, смерть та істина – все це уособлювали костюми, зачіски та бодіарт учасників шоу-показу. Також цікаво було подивитись і показ моделей одягу, які можна було придбати хоч сьогодні у підприємців-учасників Петрівського ярмарку, адже представляли їх магазини модного одягу Чернівців.

Та найбільш очікуваною частиною заходу став нестандартний футбольний матч, що пройшов перед пам’ятником Юрію Федьковичу. Красуні у весільних сукнях виступили проти наречених, яких представляли професійні гравці футбольної команди «Буковина». Матч був насправді цікавим та динамічним. І в результаті запеклої боротьби він закінчився з рахунком 2:2, тож чернівецькі дівчата вкотре довели що не збираються ні в чому поступатися чоловікам.
Але на цьому спортивні змагання для дівчат не завершились. Їх чекав традиційний забіг на 100 метрів. Біжали по вул. Університетській. Стартували від вул. Богдана Хмельницького, а фінішували біля скверу ім. Юрія Федьковича. Переможницею стала найтендітніша учасниця, яка виступала під номером 110, що зайвий раз доводить, що головне у спортивних змаганнях не зріст, а бажання перемогти. Найпрудкіша трійка наречених отримала в подарунок від спонсорів свята призи – сертифікати на відпочинок на двох у туркоплексі Мігово. Втім не залишилися без подарунків і інші учасниці, які отримали за участь у марафоні подарункові сертифікати від нічного клубу «Сорбонна», торгової марки «Воронін», бару «Рефлекшн» та салону «Африканській Шик».

Закінчилося свято традиційним киданням весільного букету. Воно теж було не зовсім традиційним: в пам’ять про нещодавно завершений чемпіонат ЄВРО-2012 замість квітів наречені кидали футбольні м’ячі. Цікаво, що спіймала його зрілого віку, але, як з’ясувалося, неодружена чернівчанка. Жінка розповіла, що сподівається на одруження в цьому році, тож кохання віку непідвладне.

Джерело та світлини – сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata