Буковинські козаки збирають гроші потерпілим на Кубані

Буковинські козаки збирають гроші потерпілим на Кубані

ЗВЕРНЕННЯ
Обласної Ради Українського козацтва Буковини
до жителів Чернівецької області, політичних організацій та громадських об’єднань Буковинського краю

Шановні земляки!

В ніч на 7 липня 2012 року безжальна стихія спустошила низку міст, селищ та сіл Кубанського краю Росії. Внаслідок раптової повені загинули сотні жителів Кубані, тисячі зазнали поранень, сотні тисяч постраждалих людей залишились без даху над головою та засобів для існування. Десятки тисяч будівель зазнали повної або часткової руйнації, знищено шляхопроводи,системи комунікацій, енерго- та водопостачання. Незважаючи на допомогу, надану Урядом Російської Федерації та місцевою владою, мешканці постраждалих від стихійного лиха районів Кубані досі потерпають від нестачі товарів першої необхідності, предметів побуту тощо.

Міста та села Чернівецької області часто зазнають ударів невблаганної стихії. Щоразу на допомогу буковинцям приходять доброчинці з різних куточків України, Росії та Білорусії. Сьогодні наша допомога потрібна постраждалим кубанцям. Закликаємо усіх, кому небайдужі ідеали козацької честі та слов’янського братерства, долучитися до посильної допомогти тим, кому вона вкрай необхідна.

Добровільні пожертви просимо перераховувати на поточний рахунок Чернівецького обласного благодійного Фонду «Єдина Буковина» в АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» №26007013008822, МФО 320627, код ЄДРПОУ 25959784 з поміткою «Для постраждалих від повені жителів Кубані».

Нехай Господь воздасть вам сторицею за добрі справи та щирі наміри!

З повагою

Від Обласної Ради
Українського козацтва
Буковини

Секретар ради І.Палій

Світлина – www.blackseanews.net

peredplata