Юний футболіст-віртуоз встановив рекорд у центрі Чернівців

Новий рекорд для «Книги рекордів Буковини» встановив 18-річний Олександр Козак. Біля «футбольної квітки» на Центральній площі Чернівців хлопець вправлявся у фрістайлі: 30 разів виконав перехід з положення стоячи у положення лежачи зі шкіряною кулею на голові. Рекорд зафіксовано у категорії «Спорт. Незвичайні вправи».
«Насамперед я хотів довести собі, що спроможний на це, – каже Сашко. – Для цього багато і наполегливо тренувався протягом десяти років. Вітер мало не завадив встановити рекорд, але потім я сконцентрувався і довів справу до кінця. А своє досягнення присвячую олімпіаді у Лондоні.»

“Ми збиралися присвятити цей рекорд не лишень самим Олімпійським іграм, а й вдалому виступу буковинців на них. На жаль, ніхто з них не зміг вибороти місця на подіумі. Однак Олександр попри всі перешкоди досяг свого і виконав вправу необхідну кількість разів. Це досягнення автоматично задокументувалося у буковинській книзі рекордів. Також ми подаємо документи для його фіксації у «Книзі рекордів України». – повідомив головний редактор «Книги рекордів Буковини» Георгій Мазурашу.
Два місяці тому Олександр Козак теж досяг вражаючого результату, жонглюючи м’ячем протягом 2012 секунд.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю ЧМР.

peredplata