В цетральному корпусі ЧНУ, що входить до культурного спадку ЮНЕСКО, презентують автівки

В цетральному корпусі ЧНУ, що входить до культурного спадку ЮНЕСКО, презентують автівкиНещодавно в парку, що позаду V корпусу ЧНУ, відбулася презентація автомобіля «Mitsubishi Outlander». Нагадаємо, що в той парк потрапити простим смертним неможливо – потрібно групі замовляти екскурсію за гроші. Але для автівок та фуршетів місце знайшлося.

Як повідомляється на сайті Чернівецького національного університету, на вході до університету вродливі дівчата люб’язно частували гостей дорогим шампанським і красивими усмішками. А поруч із пам’ятником видатному архітектору Й. Главці можна було насолодитися витонченим делікатесами із фуршетного столу. Неабиякого аристократизму і святкового настрою вечору додавала жива джазова музика.

Нагадаємо, центральний корпус ЧНУ ім. Ю. Федьковича включено в список об\’єктів всесвітнього спадку ЮНЕСКО на 35-ій сесії комітету всесвітнього спадку ЮНЕСКО, яка відбулася 28 червня 2011года.

Раніше університети були культурним центром краю. Тепер все змінилось.

Також нагадаємо, що ректор ЧНУ Степан Мельничук є довіреною особою кандидата в народні депутати та секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина.

Світлина з сайту ЧНУ

peredplata