На базі традиційного ВРЕР ДАІ створять Центри надання адміністративних послуг

Для створення громадянам комфортних умов отримання різного роду довідок, в Україні на базі ВРЕРДАІ будуть створені Центри надання адміністративних послуг.

Про це сьогодні, 16 жовтня, під час брифінгу у Львові повідомив Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

За словами Віталія Захарченка, Центри надання адміністративних послуг стануть місцями, де можна буде отримати такі довідки, як дозвіл на зберігання зброї, реєстрація автотранспорту, довідка про відсутність судимості тощо.

Такі Центри, наголосив Віталій Захарченко, створюватимуть на базі Відділів ВРЕРДержавтоінспекції. Саме там вже створені всі умови для належного надання таких адміністративних послуг.

«У ВРЕРДАІ вже надають певні послуги, зокрема, громадяни здають там іспити на отримання посвідчення водія. Відтак, решту послуг, які на сьогодні надають в інших підрозділах, будемо заводити у відділи реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ, щоб людина могла прийти в єдине місце і там отримати всі адміністративні послуги», – розповів Міністр.

Віталій Захарченковисловив сподівання про те, що згодом спілкування міліції і громадян буде безконтактним, тобто – відбуватиметься за допомогою мережі Інтернет. «Громадяни матимуть можливість поставити до міліції питання через Інтернет та отримати відповідь про ту чи іншу послугу», – зазначив головний міліціонер.

Про це повідомляє ВЗГГ УМВС України у Львівській області.

peredplata