На Буковині на виборах буде задіяно 1120 працівників міліції

На території області утворені 4 виборчі округи, які розділені на 560 виборчих дільниць. Для забезпечення охорони громадського порядку 28 жовтня на виборчих дільницях буде задіяно 1120 працівників міліції, тобто на кожній дільниці будуть нести службу по два працівника міліції. Діятимуть мобільні групи для оперативного реагування на вчинення правопорушень. Крім цього, буде забезпечено посилене патрулювання вулиць міста та населених пунктів області. На період виборів в райвідділах міліції створені посилені слідчо-оперативні групи. Всього, для забезпечення виборчого процесу планується залучити 1800 працівників міліції.

На 507 виборчих дільницях вже встановлені апаратні комплекси (камери відеоспостереження), всі вони протестовані і готові до роботи.

Загалом, як повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, на сьогоднішній день майже всі виборчі дільниці готові до проведення виборів. Правоохоронцями комісійно з представниками місцевих органів влади, УМНС області та інших інстанцій було здійснено обстеження кожної дільниці. За результатами обстеження складені акти та надані рекомендації для усунення виявлених недоліків.

peredplata