На Буковині кримінально-виконавча інспекція – за здоровий спосіб життя

На Буковині кримінально-виконавча інспекція - за здоровий спосіб життя29 жовтня 2012 року в приміщенні Чернівецького міського відділу кримінально – виконавчої інспекції відбувся семінар на тему «Життя без шкідливих звичок» для засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

Для проведення зустрічі було запрошено соціальних партнерів інспекції – провідного спеціаліста Чернівецького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Юрія Глібку, центру зайнятості населення, а також провідного спеціаліст – лікаря відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області Андрія Лесь.

Під час просвітницьких заходів засуджені отримали корисну, сучасну інформацію щодо здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок.

Як уникати шкідливих звичок та не стати залежним від наркотичних засобів та тютюну і зберегти своє фізичне здоров\’я — детально розповів провідний спеціаліст – лікар пенітенціарної служби краю Андрій Лесь. Акцентуючи увагу присутніх на поширенні такої небезпечної хвороби, як туберкульоз, лікар розповів про симптоми цієї недуги, наголосив на обов’язковості флюорографічних обстежень та вчасній діагностиці.

Крім того, директор центру зайнятості населення детально ознайомив засуджених з основними послугами, що надає Центр, розповів про стан ринку праці регіону, перелічив підприємства міста, що мають потребу в кадрах та актуальні професії сьогодення. Ці слова підтримав начальник Чернівецького міського відділу кримінально – виконавчої інспекції підполковник внутрішньої служби Віталій Юрійчук, який зазначив, що в приміщеннях всіх підрозділів кримінально – виконавчої інспекції області розміщені інформаційні стенди з переліком вакантних посад на підприємствах області, які постійно оновлюються.

Тарас Корпухов, інспектор Чернівецького міського відділу кримінально – виконавчої інспекції.

peredplata