У лісопосадці на Буковині виявили повішеними тіла двох хлопців

У лісопосадці на Буковині виявили повішеними тіла двох хлопцівПрокуратура Сторожинецького району Чернівецької області провела дослідчу перевірку з приводу самогубств минулими вихідними двох молодих жителів села Старі Бросківці – 20-річного Миколи Т. та 24-річного Івана У

Тіла хлопців були виявлені повішеними у лісопосадці зазначеного населеного пункту.

Як повідомив прокурор району Сергій Балицький, дослідчою перевіркою встановлено, що Микола Т. проживав з батьками та уже неодноразово намагався покінчити життя самогубством, що згодом і сталося.

18 листопада мама виявила його повішеним на дереві. У передсмертній записці він просив у своїй смерті нікого не винити. Під час огляду на тілі загиблого тілесних ушкоджень, окрім странгуляційної борозни, не виявлено.

А 16 листопада таким же чином пішов із життя Іван У. Молодий чоловік теж проживав із своїми батьками. Після смерті свого двоюрідного брата став замкнутим і часто висловлював думки про близькість своєї смерті. А коли 10 листопада ц.р. в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув його близький товариш – на похорон відмовився йти, мотивуючи, що «друг забере і його з собою». Під час огляду тіла загиблого тілесних ушкоджень, окрім странгуляційної борозди, теж не виявлено. Причиною смерті обох молодих жителів цього села є механічна асфіксія внаслідок стиснення органів шиї петлею.

peredplata