Чернівецький Меркурій здолав ФК Одеса

Чернівецький Меркурій здолав ФК ОдесаЧернівецький футзальний клуб переміг ФК Одеса з рахунком 3:1

18 листопада у ФОК \”Олімпія\” чернівецький \”Меркурій\” провів свій третій матч у новому сезоні першої української ліги з ФК \”Одеса\”. Не зважаючи на \”сухий\” перший тайм, матч виявився досить щедрим на голи. Меркурівець Павло Химяк (№15) зумів аж двічі відзначитися, щойно розпочався другий тайм. На 23 хвилині матчу він розмочив рахунок, а вже через три хвилини, подвоїв перевагу своєї команди.

Проте, не встиг наш п\’ятнадцятий номер оформити дубль, як через дві хвилини гості зуміли відіграти один м\’яч. На 28 хвилині гол забив №3 одеситів Володимир Можеренков.

Незважаючи на перевагу, чернівчани й не думали концентруватися на захисті та продовжували тиснути суперника у звичній їм атакувальній манері. Зрештою, активність господарів вилилася у ще один гол. На 32 хвилині гості пропустили третій м\’яч від Тараса Таріци.

Гості будь що намагалися відігратися, час від часу випускаючи на поле п\’ятого польового гравця замість воротаря. Проте атакувальний стиль гри господарів аж ніяк не завадив їм надійно відіграти в захисті. Мало того, під завісу матчу меркурівці теж випустили на поле п\’ятого польового гравця. Щоправда, навіть відсутність у воротах господарів голкіпера не допомогла одеситам бодай наблизитись у рахунку.

Олександр ЮХИМЕЦЬ

Джерело

peredplata